Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Aprilie bogat în Mărișel: Drumurile din sat sunt asfaltate metru cu metru!

Aprilie bogat în Mărișel: Drumurile din sat sunt asfaltate metru cu metru, după ce primarul Viorel Ghic a reușit să atragă fonduri guvernamentale pentru reabiliatarea și modernizarea drumurilor comunale.

„Locuitorii din cătunul Frintură Mărișel se vor putea bucura de drumul comunal asfaltat, unde am așternut covor asfaltic.

E chiar foarte fain la Mărișel, mulțumesc încă o dată Bunului Dumnezeu că mi-a ajutat să atrag foarte multe fonduri guvernamentale și europene pentru dezvoltarea acestei comune. Am asfaltat și drumul comunal la Piciocuși” a declarat primarul din Mărișel, Viorel Ghic.

Primăria din Mărișel este condusă din 2016 de către Viorel Ghic, edil în dreptul căruia, în ultimii ani, se pot trece obiectiv în raportul administrativ: modernizarea drumurilor comunale, identificarea a mai multor surse de apă, rezolvarea unor probleme legate de iluminat, susținerea 100% a oricărui proiect care urmărea dezvoltarea turismului și crearea condițiilor administrative pentru realizarea pârtiilor de schi din localitate.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *