Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ce spune iubita lui Arpad Paszkany despre relația cu fostul patron al CFR Cluj? E mai tânără cu 24 de ani!

foto instagram / Antonela Pătruț

Fostul patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorțat de soție și a intrat într-o relație cu o femeie cu 24 de ani mai tânără – Antonela Pătruț.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună.

Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult. Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Mă întrebi dacă vreau să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a spus tânăra pentru Click.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *