Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Incendiu la o locuință din Cetariu: Jarul căzut dintr-o sobă a provocat incendiul

Marți, 16 aprilie a.c., o casă din localitatea Cetariu a fost cuprinsă, în întregime, de flăcări, cel mai probabil din cauza jarului căzut dintr-o sobă lăsată în funcțiune, nesupravegheată.

Sesizarea privind producerea incendiului a fost primită în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 11.45, iar pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați imediat, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al unității administrativ-teritoriale.

În momentul sosirii echipajelor de pompieri, ardea violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, întreaga casă. Echipajele de pompieri au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, localizând și lichidând focarele în aproximativ 30 de minute.

Incendiul, a cărui cauză probabilă a constituit-o jarul căzut din sobă, a afectat în totalitate cele două camere ale locuinței și circa 70% din acoperișul acesteia.


Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *