Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Calin Marian: Toți candidații liberali din Ținutul Pădurenilor înscriși în cursa pentru funcția de primar vor ieși învingători

Candidatul PNL, Călin Marian, la șefia Consiliului Județean Hunedoara, a anunțat că „toți candidații liberali din Ținutul Pădurenilor înscriși în cursa pentru funcția de primar vor ieși învingători” un mesaj de încurajare și susținere față de colegii săi.

„Liberalii știu să dezvolte comunități, iar Hunedoara este unul dintre județele care are nevoie de o administrație județeană eficientă și deschisă dezvoltării.

Guvernările liberale lucrează pentru oameni și am dovedit asta, atât în comunitățile locale, cât și la nivel județean și la nivel național. Pentru a aduce județul Hunedoara pe treptele dezvoltării, hunedorenii trebuie să-și facă vocea auzită la cel mai înalt nivel, începând cu 9 iunie 2024.

Primarii liberali în funcție din zona Pădurenilor au demonstrat deja ce se poate face pentru binele comunităților. Și sunt convins că toți candidații liberali înscriși în cursa pentru funcția de primar vor ieși învingători! Sunt alături de toți candidații liberali din Ținutul Pădurenilor și îi asigur că vom avea cel mai solid parteneriat pentru a genera prosperitate în comunitățile locale!

Este momentul ca întreg județul Hunedoara să fie condus de o echipă liberală vizionară! Le mulțumesc tuturor celor cred în acest proiect politic de viitor, în special hunedorenilor pe care i-am întâlnit și i-am ascultat. Vă asigur, încă o dată, că pentru noi, liberalii, politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități.

În data de 9 iunie 2024, vă îndemn să veniți alături de noi pentru a construi împreună o nouă direcție de dezvoltare pentru Ținutul Pădurenilor și județul Hunedoara!” a anunțat fostul Prefect al Hunedoarei, Călin Petru Marian.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *