Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gabriel Ionașcu: „Stop blaturilor! Vor să vă facă să credeți că sunt adversari politici!”

În plină precampanie electorală, candidatul AUR la primăria Deva, Gabriel Ionașcu, consideră că poza în care apar zâmbind Lucian Rus, Florin Oancea, Costel Avram și Laurențiu Nistor este o dovadă a blatului PSD – PNL de la Deva.

Dragi deveni, priviți poza! E o poză cât 1000 de minciuni PSD-PNL comasate care arată fără putință de tăgadă faptul că actuala coaliție PNL-PSD mimează democrația, ridicând minciuna și blatul politic la rang de artă .

Din păcate pentru noi e o artă tristă , o artă a dezinformării, a intereselor obscure , a promisiunilor deșarte.

SCOPUL: vor să vă facă să credeți că sunt adversari politici!

Vor ca noi devenii să cădem în această capcana a blaturilor și a dezinformării și de asemenea vor să se asigure că pe 9 iunie, fie votezi PNL , fie PSD , rezultatul va fi același – aceleași interese, aceleași promisiuni neîmplinite.

Priviți încă o dată poza! Lucian Rus, Florin Oancea și Nistor de la Consiliul Județean sunt împreună dintotdeauna.

Dar pentru că împreună suntem mai puternici și doar așa putem să-i oprim, eu, Gabriel Ionașcu, vă ofer alternativa de a fi alături de voi ca viitor primar al Devei.

Doar așa putem spune STOP acestei mascarade! Vreau să pun punct acestor minciuni și să aduc transparență, integritate și responsabilitate în administrația locală.

Nu mai lăsați să fiți păcăliți! Dacă vreți o schimbare adevărată, veniți alâturi de mine pentru un viitor diferit.

Alăturați-vă campaniei mele pentru a pune capăt minciunilor și pentru a construi un viitor mai bun pentru Deva” a precizat Gabriel Ionașcu, pe o rețea de socializare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *