Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ionel Bulbuc: „Am înnoit Teatrul de Vară și sala de sport din Tabăra Moneasa!”

Consiliul Județean a finalizat astăzi două noi investiții în stațiunea Moneasa: refacerea Teatrului de Vară și sala de sport din Tabăra Școlară. Cele două obiective au fost recepționate de o comisie tehnică.

Teatrul de Vară își va deschide porțile în data de 11 mai, cu un spectacol omagial dedicat memoriei lui Avram Iancu, unde Consiliul Județean invită nu doar turiștii din stațiune, ci și locuitorii comunităților din jur și chiar arădenii din municipiu interesați de o ieșire la iarbă verde și un spectacol de calitate.

În ce privește sala de sport, aceasta va deservi cu prioritate tabăra școlară aflată în proprietatea Consiliului Județean Arad și administrată de Centrul Cultural Județean. Odată cu finalizarea acestei investiții, tabăra dobândește un punct de atracție nou și oferă tinerilor care se cazează aici posibilități de agrement și în caz de vreme nefavorabilă.

„Consiliul Județean continuă să fie cel mai mare investitor din stațiunea Moneasa. Respectăm efortul hotelierilor și al proprietarilor de restaurante care încearcă să revitalizeze turismul din Moneasa și ne alăturăm efortului lor de a crea puncte de atracție noi și diverse pentru cei interesați să își petreacă aici timpul liber. Dincolo de cadrul natural deosebit, de calitatea aerului, investim ca oamenii care ajung la Moneasa, indiferent de vârstă, să aibă parte aici de timp liber de calitate”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *