Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Înscrierile se fac până în 14 mai! Ce calendar, probe și acte sunt necesare?

Până în 14 mai, candidații care doresc să devină agenți de poliție pot transmite cereri de înscriere. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Admiterea se organizează în perioada aprilie – iulie. Cererile de înscriere se trimit la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba sportivă va fi în perioada 25-21 mai, iar proba scrisă este programată în 15 iunie. Examinarea medicală va fi în 19 iunie-21 iulie, în funcție de programări.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Admitere la școala de agenți de poliție 2024. Locuri disponibile

  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina: 1340 locuri pentru calificarea agent de poliție (din care 20 pentru candidați romi și 10 pentru minorități)
  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca: 300 locuri pentru calificarea agent de poliție (din care 2 locuri pentru candidați romi și 2 locuri pentru minorități)
  • Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea: 240 de locuri pentru calificarea ”agent de poliţie de frontier” (din care 2 locuri pentru candidați romi și 2 locuri pentru minorități)

Admitere la școala de agenți de poliție 2024. Cum se fac înscrierile

În perioada 24 aprilie – 14 mai (inclusiv sâmbăta și duminica) se pot transmite cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *