Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Aurelia Cristea: Trebuie mult mai multe parcări subterane în Cluj-Napoca

Candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, a prezentat la ZIUA LIVE, emisiunea moderată de jurnalistul Mihai Moga, principalele sale proiecte pentru infrastructura Clujului. Aurelia Cristea a pus accent pe parcările subterane din Cluj-Napoca.

„Zona centrală este supraaglomerată și niciodată nu găsești loc de parcare, dar nu mai găsești locuri de parcare nici în cartiere, oameniii parchează pe străzile din jur. Peste tot (ar trebui realizate – n.red), și în cartiere și în proximitatea zonei centrale, trebuie mult mai multe parcări subterane.

Am putea să traversăm efectiv subteran centrul fără a face neapărat stație de metrou sau alte investiții mari, pur și simplu să faci tunel pe sub centru ca să eviți să mergi suprateran în zona centrală cu mașina. Îmi propun să mă consult cu specialiștii pe aceste soluții, pentru că nu aș vrea să ne ia 20 de ani din viață construirea metroului și să trăim în același trafic aglomerat și poluare. Aș vrea ca oamenii să simtă într-adevăr că se schimbă ceva din primii doi ani de mandat, că lucrurile se duc într-o direcție pe care si-o doresc ei. Costă oricum mult mai puțin să facem aceste lucruri decât să facem în următorii 20 de ani metroul, cu tot ce inseamna el” a precizat Aurelia Cristea la ZIUA LIVE, citată de Ziua de Cluj.

Pentru a vizualiza emisiunea, click aici – Aurelia Cristea vine la ZIUA LIVE

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *