Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Joi la Brad, la AUR Brad

Daca e joi, e piata la Brad, iar in contextul electoral al zilelor acestea, auristii bradeni au decis o descindere in forta in mijlocul electoratului din nordul judetului Hunedoara. Personajele principale au fost candidatul AUR la presedintia Consiliului Judetean Hunedoara, Marius Mane si candidatul la functia de primar a municipiului Brad, Cristian Luca.

In cursul diminetii, un grup auriu compact a luat cu asalt centrul si pietele municipiului, discutand cu cetatenii si impartind materiale electorale.

Ulterior, alaturi de o delegatie consistenta de membri si sustinatori, candidatul AUR la fotoliul de primar al municipiului Brad a marcat intrarea oficiala in cursa electorala, depunand listele de semnaturi si dosarele de candidaturi la Biroul Electoral de Circumscriptie Brad.

Cristian Luca, inginer, casatorit si tata a doi copii, a prezentat echipa de guvernare locala AUR la Brad – in numar de 17 candidati pentru Consiliul Local, dupa cum urmeaza:

 1. Luca Cristian-Vasile
 2. Leucean Alin-Viorel -impegat de miscare
 3. Nutea Florin-Ioan -referent resurse umane si fost lider sindical
 4. Terchea Adrian-Ionel -maistru electromecanic
 5. Mates Lacramioara-Floarea -hair stylist
 6. Cetean Dorin -maistru electromecanic
 7. Bizu Ana Maria Daniela -asistent farmacist
 8. Sava Marinela-Petronela -croitor
 9. Manta Eugen -inginer electromecanic, manager de calitate
 10. Simon Andreea-Florina -jurist
 11. Leucean Adina-Octavia -jurnalist
 12. Barastean Robert-Valentin -inginer robotica
 13. Craciun Constantin-Remus -absolvent Facultatea de Asistenta Sociala
 14. Mihonesc Elena-Gabriela -absolvent Facultatea de Asistenta Sociala
 15. Filipas Georgeta-Adelina -lucrator comercial
 16. Mois Aneta-Rodica -lucrator comercial
 17. Biro Andrei-Gabriel -tehnician in industria alimentara

Reintors de curand in familia AUR dupa plecarea cauzata de disensiunile din trecut cu actualul presedinte al filialei bradene, fostul lider sindical Florin Nutea a iesit in spatiul public, la primele ore ale diminetii, cu urmatorul text postat pe o retea de socializare:

„Dragi locuitori ai municipiului Brad,

Astăzi, am deosebita onoare de a vă prezenta candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Brad, Cristi Luca. Fac parte din echipa condusă de el și împărtășesc cu mândrie viziunea sa pentru un oraș mai bun, mai drept și mai prosper.

Cristi Luca este un lider dedicat, cu o viziune clară pentru viitorul Bradului, și cu un angajament ferm în slujba comunității. El înțelege provocările cu care se confruntă orașul nostru și este pregătit să ofere soluții inovative și eficiente pentru a îmbunătăți viața fiecărui cetățean.

Principalele direcții ale campaniei lui Cristi Luca includ:

Dezvoltare Urbană: Cristi își propune să revitalizeze infrastructura urbană, să implementeze in programul său transportul public și să asigure un mediu curat și sigur pentru toți locuitorii.

Educație și Tineret: Prioritizând educația, Cristi va lupta pentru resurse mai bune în școli și pentru programe de after-school care să sprijine dezvoltarea tinerilor noștri.

Economie și Locuri de Muncă: Cristi Luca se angajează să atragă investiții noi și să sprijine afacerile locale, creând astfel noi locuri de muncă și oportunități economice pentru Brad.

Transparență în Administrație: El promite o guvernare deschisă, transparentă și responsabilă, unde fiecare voce contează și unde corupția nu își are locul.

Un Apel la Unitate și Acțiune:

A venit timpul să alegem un lider care nu doar că promite, dar care are și capacitatea de a transforma aceste promisiuni în realitate. Cristi Luca este acel lider. În 9 Iubie, vă încurajez să ieșiți la vot și să alegeți un viitor mai bun pentru Brad. Votați Cristi Luca, candidatul AUR pentru primar!

Împreună, putem construi orașul pe care ni-l dorim!”

Luca s-a manifestat in toata epopeea agitata a ultimului an din viata AUR la Brad ca un factor de echilibru si loialitate, ca un politician si negociator asumat si decis spre dezvoltarea organizatiei si refacerea relatiei acesteiai cu cei care au parasit-o in trecut din diverse motive.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *