Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Alex Dîlv: PNL Deva va avea în premieră un număr considerabil de tineri pe lista pentru consiliul local Deva

Alex Dîlv, unul dintre tinerii de viitor ai politicii hunedorene, a anunțat că PNL Deva va avea în premieră un număr considerabil de tineri pe lista pentru consiliul local Deva.

„În 2024, Deva, PNL Deva va avea în premieră un număr considerabil de tineri pe lista pentru consiliul local care vor susține candidatura actualului și viitorului primar al Devei, Florin Oancea!

Alături de consilierii locali cu experiență, precum Faur Irinel și Petrui Ioan sau Marin Florin Ilieș, tinerii liberali vor fi cei care vor înțelege că ambiția și punctele de vedere bine fundamentate reprezintă cheia promovării ideilor în viitorul consiliu local. Lista de tineri este una bazată pe o viziune de viitor, iar fiecare dintre cei care se află pe listă poate reprezenta interesele tinerilor din municipiul Deva.

Asta înseamnă să îți dorești să vii cu o viziune nouă asupra orașului pe termen lung, să aduci tineri care să poată înțelege și susține proiectele generației viitoare.

Sunt foarte bucuros pentru faptul că primarul Florin Nicolae Oancea a promovat, probabil, una dintre cele mai tinere liste din țară, iar asta va crea în timp mentalitatea și fundamentul necesar pentru promovarea mai departe a valorilor și drepturilor liberale în Deva” a anunțat Alex Dîlv.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *