Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primarul Gelu Topan și-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al comunei Gilău

Primarul Gelu Topan și-a depus, vineri, candidatura din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un nou mandat de edil al comunei Gilău.

„Mi-am depus candidatura. Dragi prieteni, vă mărturisesc că privesc la ultimii 4 ani cu destulă mândrie. Împreună, dumneavoastră și cu mine, cu echipa mea, am realizat multe lucruri bune în Gilău, în Someșu Rece, în Someșu Cald, în cătune. De la rețele de utilități la infrastructură rutieră, de la dotările de educație la cele de agrement. Cred că investițiile din fonduri locale, naționale și europene au ajuns la fiecare dintre locuitorii comunei.

Să candidez din nou nu a fost o decizie ușoară. Am discutat cu mulți consăteni, prieteni și mai puțin prieteni. Iar ei mi-au spus că trebuie să continui, că sunt multe proiecte care se cer duse la bun sfârșit. Că Gilăul a făcut mulți pași înainte din 2020 încoace.

Mi-am anunțat intenția de două săptămâni, iar astăzi (vineri – n.red.) mi-am depus oficial candidatura. Sloganul meu este «Reușim împreună», întrucât cred foarte mult în parteneriatul cetățeni – Consiliul Local – primar. Am nevoie să fiți alături de mine și de echipa PNL în 9 iunie, dar și în următorii 4 ani. Numai împreună putem să dezvoltăm Gilăul”, a transmis primarul din Gilău, Gelu Topan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *