Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

90 de povești despre cel mai iubit club din Țara Zarandului, Aurul Brad

Fost jurnalist sportiv, actual om de radio dar și consilier local, Alin Bufnilă a lansat de curând o carte de excepție despre istoria echipei fanion a Țării Zarandului, Aurul Brad, „90 de povești pentru 90 de ani”.

„Am scris această carte cu gândul de a aduna în paginile ei 90 de povești frumoase pentru 90 de ani de Aurul Brad. Am citit o mulțime de ziare vechi, colecția Sportul este de neprețuit, am discutat cu actuali și foști fotbaliști ai Aurului Brad și am pus cap la cap aceste file de istorie.

Toate aceste povești mi-au creat o imagine splendidă a acestei echipe fantastice, a acestui club magic. De la parcursul teribil din primii ani de viață, la promovarea în Divizia A la dureroasele retrogradări, de la super jucătorii anilor 70-80 la meciurile de baraj din ultimul deceniu al mileniului trecut – toate acestea trebuie spuse, scrise, date mai departe.

Această carte, de care sunt mândru, are loc în biblioteca oricărui suporter al Aurului Brad. Iubesc acest club, istoria sa fascinantă, iubesc emoțiile pe care le transmite. Și voi fi alături de Aurul și de acum încolo” a precizat pentru Apuseni Info, autorul cărții, Alin Bufnilă.

Despre Aurul Brad

Clubul Sportiv Municipal Aurul Brad, cunoscut sub numele de Aurul Brad, este un club de fotbal profesionist din Brad, județul Hunedoara, care evoluează în prezent în Liga a IV-a Hunedoara. Echipa a fost afiliată în 1934, sub denumirea Mica Brad și în primii ani de activitate a evoluat în Divizia C sau în campionatele regionale ale României.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *