Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Valea Celor Doisprezece: Căsuțele sunt realizate din pământ și lemn, îmbălsămate cu lumânări și încălzite doar de lemnele din sobe

Basmele au devenit realitate în Moldova, județul Neamț, la Dobreni. Nu neapărat prin făpturi supranaturale și personaje de poveste, ci prin locuri și cazări inedite. În această zonă poți să descoperi Valea Celor Doisprezece, practic un sătuc cu totul special, cu mai multe locuri de cazare.

Căsuțele de aici sunt realizate din pământ și lemn, sunt luminate de lumina lumânării și încălzite doar de lemnele din sobe. Valea Celor Doisprezece vrea să te întoarcă la origini, ca să poți să experimentezi un stil de viață uitat în timpuri noastre.

Casa Robardin, Casa Astor, Casa Davos, Casa Bardas, Casa Rex (temnița) sunt spațiile de cazare disponibile la Valea Celor Doisprezece.

„Am creat un sătuc care să ne aducă aminte că fericirea vine din lucruri mici, un loc al inspirației pentru trup și suflet, construit pentru odihnă și relaxare.

Ne împrietenim cu natura în căsuțe clădite din pământ și lemn luminate la lumina lumanarii, fără curent electric și încalzite de lemnele din sobe.

Valea Celor Doisprezece promite experiențe autentice, unde simțurile îsi revin în stări de mult uitate în timpurile noastre” descriu resortul gazdele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *