Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Candidații PNL în Măguri-Răcătău și Săvădisla – Petru Prigoană și Liviu Tămaș. Sima: „Sunt oamenii potriviți, la locul potrivit”

PNL Cluj și-a propus să recâștige comuna splendidă din Apuseni, Măguri-Răcătău dar și să obțină un rezultat bun în Săvădisla, unde chiar dacă maghiarii reușesc de ani de zile să impună candidatul UDMR, Liviu Tămaș poate fi o mare surpriză la primărie în 2024.

În ultimele zile echipa PNL Cluj de la nivel de județ a fost în cele două localități, președintele TNL Cluj, Georgiana Sima, încurajându-i pe cei doi candidați, evident după suportul liderilor Alin Tișe și Daniel Buda.

„Am fost prezentă în calitate de consilier județean și președinte TNL Cluj la Măguri-Răcătău și Săvădisla, la evenimentele de prezentare a candidaților PNL pentru funcțiile de primar și consilieri locali, alături de președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda și colegii din PNL și TNL Cluj.

Petru Prigoana, candidat la primăria Măguri-Răcătău și Liviu Tamas, candidat la primăria Săvădisla se bucură de cel mai bun sprijin de la nivel județean și de toată încrederea echipei PNL Cluj, pentru că știm că sunt oamenii potriviți, la locul potrivit.

În echipă cu Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, cu sprijinul europarlamentarului Daniel Buda, sunt convinsă că din momentul în care cetățenii le vor acorda votul lor de încredere la alegerile din 9 iunie, vor reuși să-și pună în aplicare toate proiectele pentru bunul mers al comunităților. Le doresc tuturor mult succes!” a anunțat consilierul județean liberal – Georgiana Sima.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *