Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Emil Boc: Sunt 4,5 miliarde de euro, proiecte care urmează să ducă Clujul la nivelul anului 2030-2050 

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat în emisiunea ZIUA LIVE, moderată de Carol Vlad că sunt 4,5 miliarde de euro, proiecte care urmează să ducă Clujul la nivelul anului 2030-2050.

„Din nefericire, sunt foarte puține idei aduse de cei care doresc să candideze la Primărie în raport cu ceea ce deja s-a întâmplat, se întâmplă în administrație. Ce demonstrează această reformulare de către ceilalți a ideilor existente sau care urmează să fie implementate? Arată că tot ceea ce a fost util, necesar, viabil Clujului fie a fost implementat, și sunt 420 de milioane de euro numai din fonduri europene care au implementat deja o grămadă de proiecte pentru clujeni, fie urmează să fie implementat.

Sunt 4,5 miliarde de euro, proiecte care urmează să ducă Clujul la nivelul anului 2030-2050 și să îi asigure în continuare atractivitatea, menținerea locurilor de muncă, un oraș în care să îți facă plăcere să trăiești.

Aceasta este partea plină a paharului, că toți cei care vin în fața clujenilor pentru a-și exprima dorința de a fi aleși nu fac altceva decât să reformuleze ceea ce s-a făcut sau se face în municipiul Cluj-Napoca. Partea mai puțin plină a paharului este că nu mai există alte idei originale care să fi fost propuse. Vom mai discuta în perioada campaniei electorale”, a declarat Emil Boc, la Ziua Live.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *