Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Iulian Balaj anunță două obiective de investiții finalizate și predate instituțiilor școlare din Ștei

Primarul din Ștei, Iulian Balaj, anunță două obiective de investiții finalizate și predate instituțiilor școlare din Ștei.

„După finalizarea proiectului de reabilitare, clădirea Școlii Gimnaziale „Miron Pompiliu”, împreună cu baza sportivă din proximitate, au fost predate instituțiilor de învățământ care le va administra.

Un alt important obiectiv, care a fost finalizat și predat astăzi beneficiarilor a fost o grădiniță construită prin conversia unei centrale termice dezafectate în această instituție școlară din sistemul educațional pentru copii.

Ambele proiecte au fost finanțate din fonduri europene și s-au derulat prin POR, iar orașul nostru a participat cu o cofinanțare de 2%.

S-a ținut o slujbă de sfințire pentru fiecare obiectiv în parte, de către părintele Gheorghe Tal, Iar la întâlnire au participat cadrele didactice, angajați ai primăriei implicați în proiect, dar și domnul inspector general, Horia Abrudan, căruia îi mulțumim pentru tot ajutorul și sprijinul pe care ni-l acordă, permanent.

Le mulțumesc, tuturor celor care au fost implicați în realizarea acestui proiect, în mod special colegilor din primărie, consultanților, antreprenorilor și proiectanților care si-au dat tot interesul pentru reușita acestor proiecte” a anunțat primarul Iulian Balaj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *