Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Dorin Manea candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Negreni: „Avem multă treabă pentru a implementa proiectele deja câștigate”

Oficial, marți, 7 mai, primarul în funcție al comunei Negreni, Dorin Manea, a anunțat că în 9 iunie candidează pentru un nou mandat de primar, în primul rând pentru a implementa proiectele deja câștigate.

Suntem o echipă puternică, formată din țărani, cu educație și bun simț, harnici, realiști, cu dragoste de oameni și animați de dorința dezvoltării pe termen lung a comunei noastre. Neghina s-a cernut din grâu! Voi continua proiectele comunei alături de acești oameni cu caracter, împreună cu prietenul meu, Nistor Vlad – Daniel și echipa PNL de la Cluj, formată din Daniel Buda, Alin Tișe și Emil Boc. Avem multă treabă pentru a implementa proiectele deja câștigate și ne vom folosi experiența și priceperea pentru identificarea soluțiilor tehnice, juridice, pentru noi nevoi= proiecte, concomitent cu identificarea surselor de finanțare din programele cu fonduri europene și guvernamentale. Am fost și rămânem în slujba dumneavoastră! Continuăm împreună! Dumnezeu să ne ajute pe toți!” a anunțat Dorin Manea.

Primarul din Negreni și-a prezentat și echipa pentru alegerile din acest an.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *