Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O femeie şi-a aruncat fiul de şase ani să fie sfârtecat de crocodili, la cerința tatălui de a scăpa de copilul cu handicap

Savitri Kumar, o femeie în vârstă de 26 de ani, din Uttara Kannada, un district din vestul statului indian Karnataka, a avut o discuție aprinsă cu tatăl băiatului lor, Ravi Kumar, în vârstă de 27 de ani, care i-a ordonat în mod repetat să „arunce copilul”, relatează Daily Mail, citând Times of India.

Savitri Kumar a mărturisit că, sâmbătă seara, când cei doi s-au certat din nou din cauza fiului lor, a fost atât de „tulburată”, încât și-ar fi aruncat băiatul de doar şase ani într-un canal de deșeuri care se varsă în râul Kali, plin cu crocodili.

„După ce o ceartă pe aceeași temă a escaladat sâmbătă seara, Savitri și-ar fi aruncat fiul într-un canal de deșeuri legat de râul Kali, plin de crocodili, în jurul orei 21.00”, a declarat inspectorul de poliție Krishna Barakeri.

Savitri a declarat că soțul ei a torturat-o psihic și i-a spus să arunce copilul în canal. „Soțul meu este responsabil. El spunea mereu că mai bine îl lasă să moară, că tot ce face este să mănânce. «Lasă-l aşa cum e», îi spuneam eu. Dar, dacă soțul meu continuă să spună asta, cât de multă tortură poate îndura copilul meu? Unde mă voi duce să-mi împărtășesc durerea?”, ar fi spus ea poliției.

Vecinii, care au fost martori la acest incident, au chemat imediat poliția, care a trimis scafandri pentru a căuta băiatul în apă, dar fără succes, pentru că era întuneric, ceea ce le-a îngreunat mult operațiunile.

Scafandrii au reluat căutările duminică dimineața și au găsit cadavrul copilului, care prezenta urme de mușcături pe tot corpul. Băiatului, care suferise răni extrem de grave, îi lipsea o mână, motiv pentru care un ofițer de poliție a declarat că, cel mai probabil, copilul a fost sfâșiat până la moarte de unul sau mai mulți crocodili. Cauza exactă a morţii lui se va stabili, însă, după autopsie.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *