Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Emil Boc: Clujul este un oraș de referință în România și în UE datorită clujenilor și echipei PNL

Liderii PNL Cluj, în frunte cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și președintele liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, au dat startul campaniei electorale.

Clujul este astăzi un oraș de referință în România și în UE datorită clujenilor și datorită acestei admirabile echipe a PNL. Am făcut tot ce a ținut de noi pentru a aduce o calitate a vieții mai bună decât în altă parte. A fost și este un efort de echipă. Fără calitatea oamenilor de la Cluj acest oraș nu ar fi fost astăzi ceea ce este. Mai sunt multe lucruri bune pe care le putem face. Mai sunt multe lucruri pe care le putem îmbunătăți.

Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere. Munca grea trebuie să continue. Un mesaj, așa, pentru ardeleni, «nu schimbi calul când urci dealul», așa că, țineți minte că dacă această echipă a urcat dealul ne-a dus unde este, trebuie să mergem mai departe și să ducem Clujul acolo. Sunt 420 de milioane de euro care sunt investite aici, în Cluj și cred că fac diferența. Sunt încă 4,5 miliarde de euro care sunt în lucru în momentul de față” a anunțat Emil Boc.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PNL – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240015

Loading

1 thought on “Emil Boc: Clujul este un oraș de referință în România și în UE datorită clujenilor și echipei PNL

  1. Chiar crezi ce Clujenii sunt bătuți în cap sa creadă toate minciunile,
    Cei ce au stat doar în Cluj-Napoca după 89 te vor crede ca I manipulați!
    De traversarea de la Taietura Turcului e de vina opoziția din Primarie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *