Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gabriel Ionașcu: După ani de dominație a PSD și PNL, devenii sunt tot mai dornici să scape de această povară

Candidatul la primăria Deva din partea AUR, Gabriel Ionașcu, a declarat astăzi că după ani de dominație a PSD și PNL, devenii sunt tot mai dornici să scape de această povară.

„Am început bătălia electorală pentru o schimbare adevărată: AUR Își Propune Să Elibereze Cetățenii din Ghearele Politicii Tradiționale.

Am început campania electorală și cetățenii României se pregătesc să-și aleagă viitorul. De data aceasta, promisiunile obișnuite ale partidelor vechi sunt supuse unei noi provocări – o bătălie a proiectelor care promite să aducă o schimbare reală în viața de zi cu zi a oamenilor.

După ani de dominație a partidelor tradiționale, PSD și PNL, cetățenii sunt tot mai dornici să scape de această povară și să exploreze alternative proaspete. AUR (Alianța pentru Unitatea Românilor) se prezintă ca această alternativă, cu soluții și proiecte menite să aducă îmbunătățiri palpabile în calitatea vieții cetățenilor.

Prin abordarea lor centrată pe cetățean și pe nevoile reale ale societății, noi cei din AUR promitem să eliberăm cetățenii din ghearele politicii tradiționale, care deseori pare să fie mai mult preocupată de interesele proprii decât de binele comun. Cu un focus clar pe transparentizarea procesului politic și pe responsabilitatea față de alegători, AUR propune să fie soluția pentru România.

În acest context, începem o bătălie cu adevărat valoroasă – una pentru viitorul țării, pentru progres și pentru o guvernare care să servească cu adevărat pe toți cetățenii” a precizat Gabriel Ionașcu.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: CMF 21240330

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *