Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ce vor pentru Brad oamenii lui George Simion? Florin Nuțea: Noi locuri de muncă!

Florin Nuțea, membru vechi AUR Brad și candidat pe un loc eligibil la Consiliul Local Brad, consideră că pentru capitala Țării Zarandului, locurile de muncă sunt o prioritate locală.

„Bună, dragi prieteni, pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Florin Nutea. Sunt membru AUR din 2020, căsătorit și tată a două fete. În prezent, sunt Președintele Sindicatului Liber din Joyson Safety Systems – RO Ribița și student la Universitatea din Petroșani, specializarea în Administrație Publică. Candidez pe lista de consilieri AUR în municipiul Brad și susțin necondiționat candidatura lui Cristian Luca pentru funcția de Primar al municipiului Brad. Am decis să candidez pentru funcția de Consilier din mai multe motive:

Unul dintre principalele motive este dorința de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Sunt convins că, prin implicarea directă în procesul de decizie la nivel local, pot contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Brad. Îmi doresc să asigur că vocea fiecărui cetățean este auzită și că interesele comunității sunt reprezentate în mod echitabil și transparent. Sunt pregătit să muncesc pentru dezvoltarea infrastructurii, promovarea educației de calitate și susținerea inițiativelor locale care pot stimula creșterea economică a orașului nostru.

În plus, unul dintre obiectivele noastre principale este crearea de noi locuri de muncă și sprijinirea dezvoltării economice durabile în Brad. Sunt convins că prin atragerea de investiții și susținerea antreprenoriatului local putem oferi mai multe oportunități de angajare pentru tineri și pentru toți locuitorii orașului. Voi colabora activ cu mediul de afaceri și cu alte instituții pentru a implementa politici care să faciliteze deschiderea de noi afaceri și extinderea celor existente.

Dragi cetățeni ai municipiului Brad, fiecare vot contează iar deciziile pe care le vom lua împreună vor modela viitorul orașului nostru. Prin votul vostru, aveți puterea de a susține schimbarea și de a contribui la construirea unei comunități în care fiecare voce este ascultată, iar bunăstarea fiecărui cetățean este prioritizată. Pe 9 Iunie, vă invit să vă alăturați mișcării noastre pentru un Brad mai prosper și mai drept. Haideți să lucrăm împreună pentru orașul pe care ni-l dorim! Votează Florin Nutea și Cristian Luca, votează AUR!” a declarat Florin Nuțea, candidat la Consiliul Local Brad.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *