Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cristi Luca, de la Țebea: Oare este momentul de schimbare în Brad? După 24 de ani de conducere PSD este momentul să schimbăm ceva în Brad, să aducem un suflu nou!

Cristi Luca, un brădean ca oricare altul, tată a doi copii, familist, iubitor de sport dar și interesat de administrație și politică, este propunerea lui George Simion și a partidului AUR pentru primăria Brad.

Astăzi, în prezența liderilor naționali ai partidului AUR, care au organizat o acțiune la Țebea, a declarat fără echivoc că parteneriatul său este cu brădenii, pe care îi dorește implicați în viața comunității: „După cum știm, județul Hunedoara a ajuns într-o situație neplăcută, total neplăcută, fiind pe ultimul loc la nivelul veniturilor salariale. Rata șomajului este foarte, foarte ridicată în momentul de față, chiar în municipiul Brad pot să spun că suntem pe ultimul loc la șomaj. Statistica la nivel de luna ianuarie 2024 era la undeva de 1891 de șomeri. Statistica se referă doar cei înregistrați, la AJOFM. Cu siguranță că există mulți alții care au ieșit din aceste statistici și nu mai apar în evidențe.

Oare este momentul de schimbare în municipiul Brad? Nivelul de trai unul foarte, foarte scăzut. Oportunitățile celor tineri sunt inexistente, de aceea consider că este momentul după 24 de ani de conducere PSD este momentul să schimbăm ceva în ,unicipiul Brad, să aducem un suflu nou, să dăm șanse și altora să conducă acest oraș.

Ce mi-am propus pentru brădeni? Să redau Bradul cetățenilor, adică, mi-aș dori foarte, foarte mult, ca ei să fie implicați din ce în ce mai mult în viața socială a comunității.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *