Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Călin Bodea: 22 de puncte din programul de administrare locală pentru orașul Câmpeni

Candidatul PSD Alba la primăria Câmpeni, Călin Bodea, și-a publicat 22 de puncte din programul de administrare locală pentru orașul Câmpeni. Ce vrea să facă social-democratul din Câmpeni pentru o calitate mai bună a vieții câmpănarilor?

 1. Identificarea unei soluții de creare a unui mini parc industrial pentru antreprenorii locali, care să ducă la crearea de locuri de muncă în oraș.
 2. Actualizarea și implementarea, în măsura posibilului, a proiectelor existente de reabilitare, îndiguire și modernizare a străzilor și drumuri vicinale, ex: străzile Brătinesei, Cucului, Certege, Poduri, Faţa Abrudului, Boteşti, Floreşti, Vârşi, Valea lui Ilie, Boncești, Dealului, Brădățel,Brazilor.
 3. Modernizarea străzilor adiacente arterelor principale ale orașului, ex: str. Horea, str. Moţilor,, Valea Bistrii, Transilvaniei.
 4. Sprijin și asistență în înființarea de asociații de proprietari la nivel de blocuri de locuințe pentru a putea obține finanțare pentru reabilitarea termică, înlocuirea rețelelor vechi de apă potabilă și canalizare. Realizarea de căi de acces pietoni și auto mai bune și  găsirea de soluții practice pentru depozitarea lemnelor de foc.
 5. Construirea unei creșe pentru copii cetățenilor orașului, amenajarea unui centru after- school.
 6. Identificarea de soluții de finanțare CNI sau fonduri europene pentru construirea Bazei sportive a orașului.
 7.  Sprijin pentru accesarea fondurilor europene în vederea dezvoltării exploataților agricole.
 8. Extinderea și modernizarea Spitalului de Boli Cronice (Sanatoriu) și dotarea cu lift pentru bolnavi. Extinderea Spitalului Orășenesc, crearea de noi secții medicale. 
 9. Construirea Heliportului aferent Spitalului Orășenesc prin parteneriat cu Consiliul Județean care va deservi toată Valea Arieșului (Inițiativa PSD la bugetul Consiliului Județean deja aprobată) și deschiderea unui centru de dializă.
 10. Modernizarea pieței agroalimentare a orașului la standardele actuale.
 11. Construirea unei parcări supraetajate (peste Arieș) pentru a decongestiona străzile orașului, pentru a păstra caracterul orașului de centru turistic și comercial al Văii Arieșului.
 12. Modernizarea traseului DN75 de-a lungul Văii Arieșului de la poarta de intrare în oraș până la Gura Sohodolului, prin dotarea cu trotuare și realizarea de parcări  auto, acolo unde există spațiu.
 13. Stabilirea Zilelor Orașului, din nou, înainte de Târgul de la Găina, în centrul orașului.
 14. Extinderea rețelelor de apă potabilă și canalizare, acolo unde ele lipsesc.
 15. Reabilitarea școlilor orașului prin atragere de fonduri naționale și europene.
 16. Deblocarea dării în folosință a Casei de Cultură a orașului, (Proiect realizat de vechea administrație PSD a orașului, aflat în abandon de 3 ani).
 17. Organizarea de activități pentru tinerii orașului, acordarea de burse și premii pentru cei cu rezultate bune la învățătură.
 18. Deblocarea proiectului de extindere a Școlii Generale și de reabilitare a Muzeului și a Bibliotecii orășenești. (Proiect semnat de vechea administrație PSD a orașului, aflat în abandon de 3 ani).
 19. Valorizarea pieței centrale a orașului cu terase estivale și diverse evenimente anuale.
 20. Dotarea prin fonduri europene a primăriei cu utilaje noi de deszăpezire și intervenție, utilaje de spălare și măturare a străzilor și trotuarelor.
 21. Semaforizarea și fluidizarea circulației auto în oraș.
 22. Înlocuirea porții de intrare în oraș, simbol al orașul Câmpeni și a Țării Moților, aflată în stare avansată  de degradare, un pericol pentru participanții la trafic.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PSD – Organizația Județeană Alba, Cod mandatar financiar: 21240002

Loading

1 thought on “Călin Bodea: 22 de puncte din programul de administrare locală pentru orașul Câmpeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *