Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Nicu Gheară, zis și Nașul Nașilor: Cum a ajuns să întoarcă banii cu lopata? 

Nicu Gheară este un fost fotbalist din România, cu o reputație care se întinde atât în lumea afacerilor, cât și în cercurile interlope. Originar din Buzău, Gheară și-a făcut un renume prin diverse afaceri, în special în domeniile imobiliare și hoteliere, dar și prin implicarea sa în sport, mai ales în fotbal.

Începuturile din anii ’90

Nicu Gheară și-a început cariera în afaceri în anii ’90, într-o perioadă de tranziție economică și politică în România. Această perioadă a fost caracterizată de oportunități mari pentru cei care știau să navigheze noile realități economice. Gheară a fost unul dintre aceștia, reușind să identifice și să exploateze nișe de piață profitabile.

Investiții în imobiliare

Una dintre principalele surse ale averii sale a fost sectorul imobiliar. Gheară a investit masiv în achiziționarea de terenuri și dezvoltarea de proiecte imobiliare, în special în București și alte orașe mari. Creșterea rapidă a pieței imobiliare în anii 2000 a contribuit semnificativ la creșterea valorii activelor sale.

Extinderea în alte domenii

Pe lângă imobiliare, Nicu Gheară și-a diversificat investițiile în mai multe domenii, inclusiv industria ospitalității, retail, și chiar sport. De exemplu, el a fost implicat în finanțarea și susținerea unor echipe de fotbal, ceea ce i-a adus nu doar profituri, ci și o vizibilitate sporită în media.

Relații și parteneriate

Succesul lui Gheară a fost, de asemenea, facilitat de capacitatea sa de a stabili relații strategice și parteneriate cu oameni influenți din diverse sectoare. Aceste conexiuni i-au permis accesul la oportunități exclusive și informații privilegiate, esențiale pentru luarea deciziilor de afaceri profitabile.

Totuși, numele său este adesea asociat și cu lumea interlopă, fiind subiectul multor speculații și controverse. De-a lungul anilor, presa a relatat despre presupuse legături ale lui Gheară cu diverse activități ilegale și cu personaje din mediul interlop. Aceste aspecte controversate au alimentat constant interesul publicului și al autorităților pentru activitățile sale.

Controverse și critici

De-a lungul carierei sale, Gheară a fost subiectul unor controverse și investigații. În ciuda acestora, el a reușit să își păstreze poziția în topul celor mai bogați și influenți oameni din România, demonstrând o abilitate remarcabilă de a naviga prin provocările legale și economice.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *