Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Locație superbă din Apuseni, cu umbrele și șezlonguri, care poate rivaliza cu Thailanda

Vara este pe noi și mai este puțin până la începerea sezonului de vacanțe, iar unii români încă își caută destinații speciale pentru a-și petrece timpul liber. În timp ce mulți români optează să călătorească în țări străine, alții preferă să se bucure de frumusețile României. Puțini români știu că, în Ardeal, există o stațiune superbă care poate rivaliza cu Thailanda.

Cei care doresc să se bucure de frumusețea acestei stațiuni și să se relaxeze pot ajunge foarte facil la destinație, fie cu mașina personală, fie cu alte tipuri transport – tren sau autobuz. În plus, drumul spre locația turistică oferă priveliști spectaculoase datorită peisajelor montane.

Această locație superbă din Ardeal, puțin cunoscută de turiști, se află în Munții Apuseni, fiind vorba despre plaja din Șuncuiuș. Situată la poalele Munților Pădurea Craiului, în Parcul Natural Apuseni, județul Bihor, la aproximativ 100 de kilometri de Cluj-Napoca, această destinație te duce cu gândul direct în Thailanda, la peisajele superbe din Krabi.

Plaja din Șuncuiuș este echipată cu umbrele și șezlonguri, pe care turiștii le pot închiria pentru a se relaxa. De asemenea, oamenii aleg să se răcorească în apa râului. Cei care doresc să rămână peste noapte trebuie să știe că, în zonă, există două pensiuni unde pot servi și masa.

Cu mașina personală, turiștii pot merge pe DN1, din Cluj-Napoca spre Oradea, prin Huedin, Negreni și apoi Șuncuiuș. În zonă, există și câteva obiective turistice de neratat, precum peșterile Izbândiș, Bătrânului, Vântului și Moanei. De asemenea, se poate face și rafting sau excursii în Parcul Național Padiș

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *