Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(OPINIE) Voicu Ienci: Douasprezece porunci ale Noului Ev

Douasprezece porunci ale Noului Ev

 1. Ia toti nebunii si deviatii, da-le statut de minoritati si inventeaza-le drepturi. Asa vei ataca valorile de baza, pe care s-a statornicit organizarea societatii.
 2. Joaca-te mereu si mereu cu cuvintele, inventeaza argumente impotriva sensului lor originar, apoi refa definitiile din DEX in conformitate cu ce ai contestat si stricat, pentru a le modifica intregul continut.
 3. Asmute minoritatile create impotriva majoritatii, arunca vorbele in sensul si continutul refacut de tine, ca sa demonizezi valorile sociale si sa le inlocuiesti cu ce ai creat si planuit tu insuti.
 4. Dupa ce ai pervertit cuvintele si definitiile, demonizeaza majoritatea, inventeaza-i vini, de la sexul biologic, la rasa si tipar cultural, la organizarea familiei si a institutiilor comunitatii, la religie si definire personala.
 5. Penetreaza si controleaza institutiile puterii in numele unor false cauze politice, bazate pe definitiile deja pervertite ale oricarui concept sau valori.
 6. Indu frica si coercitia in numele libertatii si sigurantei individuale, asa cum le-ai redefinit deja. Anuleaza baza si garantiile obiective ale autonomiei individului, propagand la nesfarsit axioma preeminentei statului si colectivitatii abstracte ca unica solutie la orice problema a vietii. Lupta-te cu propietatea privata, ponegreste-o si desfiinteaz-o la final, ca inutila si creatoare de neajunsuri, criminala si depasita istoric.
 7. Foloseste retorica fiecarei minoritati create pentru a argumenta pedeapsa aferenta contestarii noii „stari normale a lucrurilor”. Infrange logica elementara cu argumentele umanismului reinventat.
 8. Adu la putere minoritatile in noua logica pervertita si pedepseste majoritatea pentru delictul de a gandi altfel decat in paradigma impusa. Demonizeaza mereu si mereu pentru a inlocui adevarul obiectiv.
 9. Dupa ce ai indus spaima, acorda recompensa aparentei de bunastare si confort a vietii in societate. Redefineste-o in hedonism pur, astupa mintea cu placerile imediate si repetitive, inlocuind gandirea cu mecanismele mentale ale dependentei.
 10. Refa mecanismele si criteriile autodefinirii individuale, exacerband grupul imens si abstract in dauna individului, structureaza reprezentarea nevoilor concentrata spre grup, pana ce individul isi pierde relevanta.
 11. Indu permanent coercitia si teama de ea, distruge intimitatea pana acolo unde doar nevoile primare mai au o semnificatie. Inlocuieste trairea obiectiva cu trairea virtuala folosindu-te de tehnologie, pana acolo unde viata isi pierde scopul si sensul in ochii si mintea individului.
 12. Nu omori turma creata, confisca-i progeniturile si rafineaza-le mintea in noua paradigma, pentru a inlocui mereu ceea ce este, cu un produs mai eficient si mai dezumanizat.

Apoi stapaneste-i.

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *