Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un bărbat din Brad a fost dat dispărut de familie. Poliția îl caută! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

La data de 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Brad a fost sesezată de o femeie despre faptul că soțul său, MARTIN IOAN (foto) în vârstă de 78 de ani, din municipiul Brad, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 20 mai 2024, în jurul orei 07:30 și nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în vederea efectuării unui consult medical, după care nu a mai revenit acasă. Totodată, polițiști au mai stabilit că acesta obișnuia să se deplaseze pe raza localităților Brad, Mesteacăn și Ribița, după care se întorcea la domiciliu.

Semnalmentele: înălțime 1,70 m, greutate 80 kg., ochi căprui, păr cărunt. La data plecării voluntare, bărbatul purta o bluză de culoare gri închis, trening de culoare albastră închis și pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *