Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cetățile Dacice din Munții Orăștiei sunt Destinatia Anului 2024, la secțiunea „Tărâmuri cu istorie și tradiție”

Cetățile Dacice din Munții Orăștiei sunt Destinatia Anului 2024, la secțiunea „Tărâmuri cu istorie și tradiție”.

Competiția este considerată cel mai important proiect de promovare a turismului intern românesc și a avut ca scop premierea celor mai atractive destinații turistice din țara noastră. Numărul impresionant de turiști care au vizitat și votat acest ținut minunat, cumulat cu votul juriului și al specialiștilor din domeniu, au făcut ca și în acest an județul Hunedoara să se numere printre cele mai apreciate destinații.

Rezultate excelente au obținut și:

  • Castelul Corvinilor – locul 1 la secțiunea „Atracții cultural educative”
  • Țara Hațegului – Retezat – locul 3 la secțiunea „Regiuni eco-turistice”
  • Dinosaur World Transylvania – nominalizare la secțiunea „Distracție și Aventură”

„Vă mulțumim tuturor pentru votul acordat și pentru faptul că apreciați și vizitați județul Hunedoara. Noi știm că avem foarte multe destinații extraordinar de frumoase, fie că sunt regiuni întregi, fie că sunt atracții turistice, locuri și oameni de excepție!

Vă invităm în județul Hunedoara pe toți cei care nu ați ajuns încă, pentru a vizita destinațiile câștigătoare, precum și celelalte atracții de la noi.

Fiți oaspeții unui ținut de basm, în care istoria, legendele și natura trăiesc în armonie” au anunțat oficialii Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *