Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

În Bihor sunt „n” parcuri industriale, în județul Hunedoara se doarme. Gabriel Ionașcu: „Un parc industrial ar putea atrage investitori și ar genera locuri de muncă bine plătite”

Candidatul AUR la primăria Deva, Gabriel Ionașcu, propune crearea unui parc industrial în județul Hunedoara.

„Hunedoara este județul cu cele mai mici salarii din Uniunea Europeană, un loc în care oamenii se confruntă zilnic cu dificultăți majore din cauza veniturilor scăzute, lipsei de alternative și a unei administrări deficitare. Aceste probleme au dus la o calitate a vieții redusă pentru locuitori, care se străduiesc să-și asigure traiul zilnic într-un context economic și social neprietenos.

Totuși, există o speranță pentru județul Hunedoara și implicit pentru locuitorii municipiului Deva. O viziune clară și coerentă de dezvoltare, bazată pe parteneriatul dintre Consiliul Județean și Primăria Deva, poate aduce schimbări semnificative. Un exemplu concret al unei astfel de inițiative ar fi crearea unui parc industrial. Acest parc ar putea atrage investitori și ar genera locuri de muncă bine plătite, oferindu-le locuitorilor o alternativă viabilă și contribuind la creșterea economică a regiunii.

AUR este soluția pentru aceste probleme, iar cu un lider dedicat și vizionar precum subsemnatul, orașul nostru poate cunoaște o perioadă de prosperitate și modernizare. Printr-un program orientat spre dezvoltare durabilă și o calitate a vieții ridicată pentru locuitori, eu împreună cu echipa mea de la AUR promit să aducem schimbările de care orașul are nevoie.

Implementarea unei astfel de strategii ar avea un impact pozitiv asupra calității vieții devenilor. Prin îmbunătățirea condițiilor economice și crearea unor oportunități de angajare atractive, Deva poate depăși actualele provocări și poate deveni un municipiu prosper, în care oamenii trăiesc mai bine și sunt mai fericiți” arată candidatul AUR la primăria Deva.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *