Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Nicolae-Florin Oancea, Primarul Municipiului Deva: Infrastructura educațională oferă copiilor noștri cele mai bune condiții pentru învățare și dezvoltare

Investițiile în educație sunt esențiale pentru dezvoltarea comunității și viitorul copiilor noștri. Creșterea calității educației duce la dezvoltarea de generații bine pregătite pentru provocările viitorului.

Educația reprezintă temelia pe care construim viitorul, iar investițiile în infrastructura educațională sunt cruciale pentru asigurarea unui mediu de învățare adecvat și modern.

Infrastructura educațională din Deva era învechită. Am considerat necesar să reabilitez și să modernizez școlile și grădinițele din municipiul Deva.

Am dotat și vom dota în continuare școlile cu echipamente IT de ultimă generație, table interactive, acces la internet de mare viteză, pentru a facilita utilizarea noilor tehnologii în procesul de învățare etc..

Am implementat măsuri de siguranță, cum ar fi sisteme de supraveghere video, iluminat exterior și alarmă anti-incendiu, pentru a garanta securitatea copiilor și a personalului didactic.

Am amenajat curțile școlilor și grădinițelor cu spații verzi, locuri de joacă și terenuri de sport, pentru a încuraja activitățile fizice și recreative în aer liber și vom continua să realizăm acest lucru și în alte unități de învățământ.

Avem grădinițe moderne, cu toate condițiile necesare unei educații de calitate pentru micuții noștri. În Deva există un deficit de locuri la creșe și grădinițe. Părinții au nevoie de astfel de investiții ca să își poată duce copiii la grădinițe cu program normal sau prelungit, în funcție de locul de muncă al fiecăruia.

Vom continua să construim creșe, grădinițe și vom atrage fondurile necesare pentru a realiza aceste obiective importante pentru municipiul Deva.

Avem o grădiniță nouă în cartierul Orizont 2, locația ,,Deva Nouă” iar cealaltă se află în curs de finalizare. Este vorba despre Grădinița de pe Aleea Viitorului nr. 9. Fiecare grădiniță are patru grupe (80 de copii).

Aceste proiecte educaționale reflectă angajamentul nostru de a oferi o educație de calitate, adaptată nevoilor și potențialului fiecărui copil din comunitatea noastră.

Sunt convins că, prin implementarea acesto rproiecte, vom contribui semnificativ la dezvoltarea armonioasă și succesul viitor al tinerelor generații.

Din 2017 și până în prezent au fost investiți în sistemul educațional aproape 96 de milioane de euro, bani europeni nerambursabili, prin PNRR și fonduri de la bugetul local.

Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PNL – Organizația Județeană Hunedoara, Cod mandatar financiar: 21240015

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *