Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Razie în Huedin: Șmecherii la volan, bețivii și amatorii de substanțe interzise au fost trași pe dreapta de poliție!

În perioada 24 – 26 mai a.c., la nivelul Poliției Orașului Huedin și a Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-a organizat o acțiune în baza planului „Blocada”, în vederea îmbunătățirii nivelului de siguranță publică, prin combaterea faptelor antisociale și a principalelor cauze generatoare de accidente.

În acest sens, au fost efectuate activități de verificare în rândul participanților la trafic, fiind legitimate aproximativ 190 de persoane, oprite pentru control peste 160 de autovehicule și testați cu aparatul etilotest 86 de conducători auto.

Astfel, au fost constatate și aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în cuantum de peste 34.000 de lei, dintre care 29 au fost aplicate în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Tot în acest cadru, polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 7 permise de conducere, dintre care 2 pentru abateri la regimul legal de viteză, iar 5 pentru alte fapte, precum și 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat 3 infracțiuni flagrante la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv una pentru conducere fără permis de conducere, una pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și una pentru conducerea unui vehicul neîmatriculat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *