Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Costel Moza, candidat al AUR la primăria Oradea, propune un Birou Unic de preluare a dosarelor pentru autorizații în primăria Oradea

Costel Moza, candidat al AUR la primăria Oradea, propune un Birou Unic de preluare a dosarelor pentru autorizații în primăria Oradea. Inițiativa este o premieră în Ardeal și una extrem de întâlnită în vestul Europei.

„Crearea unui birou unic de preluare a dosarelor pentru toate tipurile de autorizații, pentru a simplifica și eficientiza procedurile administrative pentru investitori și antreprenori, reducând birocrația și timpul necesar pentru obținerea autorizațiilor” arată dl. Costel Moza, candidatul AUR la primăria Oradea.

Avantajele unui Birou Unic

Simplificarea procedurilor

Un birou unic ar centraliza toate cererile pentru diferite tipuri de autorizații, reducând astfel numărul de puncte de contact necesare pentru solicitant. Simplificarea procedurilor ar economisi timp atât pentru cetățeni și companii, cât și pentru funcționarii publici, care ar putea astfel să se concentreze mai bine pe evaluarea cererilor.

Creșterea eficienței și reducerea timpilor de așteptare

Prin centralizarea proceselor de preluare și evaluare a dosarelor, un birou unic ar putea optimiza fluxul de muncă și ar reduce timpii de așteptare pentru obținerea autorizațiilor. Un sistem informatizat, care să permită urmărirea în timp real a statusului dosarelor, ar contribui la reducerea birocrației și la creșterea transparenței.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *