Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

USR Bihor, despre PSD Bihor: Falsitatea unui partid ce promite, dar nu livrează nimic

Pesediștii locali, ca și cei naționali, sunt doar niște impostori în costume de reformiști

PSD nu a făcut aproape nimic, aproape niciodată pentru orădeni și bihoreni. Stă de fiecare dată cu un picior la putere și unul în opoziție, conducând multe din instituțiile guvernamentale de la nivel local, și acționează doar propagandistic într-o parte sau în alta, după cum bate vântul puterii. La Oradea, în Bihor și oriunde PSD este acea formațiune politică care a transformat ipocrizia într-o artă rafinată. Sunt niște maeștri ai falsității, niște virtuozi ai manipulării. Nu au ce pune pe masă, nici realizări, nici bătălii, nici proiecte.

La fiecare reacție de protest a bihorenilor sar pe scenă, încercând să-și asume rolul de lideri ai mișcării. În realitate nu sunt decât niște impostori care nu au făcut niciodată nimic concret pentru a-i ajuta pe cei care ies în stradă, pentru diferite cauze. Sunt prezenți în consiliile locale și în cel județean, dar își pierd vocea atunci când ar trebui să apere interesele cetățenilor și joacă rolul unor figuranți inutili, fără nicio idee sau proiect propriu.

Și totuși, acești acrobați ai ipocriziei continuă să se laude că sunt unica alternativă la puterea locală în Oradea și în județul Bihor, în timp ce liderul lor Marcel Ciolacu anunță înțelegerea politică deja parafată, de a forma majorități PSD-PNL peste tot în țară, deci și în Bihor. Mai mult, sunt aliați la guvernare și candidează pe unele liste comune în alegerile din 9 iunie. O contradicție atât de evidentă, încât ar putea fi văzută chiar și de un orb.

Când vine vorba de reforme și schimbări legislative, PSD face fix pe dos. Deși sunt la guvernare, au toate pârghiile puterii în mâinile lor, instituțiile, inclusiv majoritatea în Parlament. În Bihor pozează în apărători ai proprietății, și totuși, nu au reușit să schimbe nimic la legea exproprierii în favoarea proprietarilor, ba chiar au modificat-o de trei ori în ultimii ani, în direcția opusă, împotriva cetățenilor și pentru grupuri de interese restrâns, latifundiari gen Paul Stănescu.

Deși se laudă că sprijină micii producători din Bihor, nu au reușit să promoveze niciun proiect în favoarea acestora. În schimb au reușit, împreună cu aliații lor peneliști, să îi îngroape în taxe și impozite. Avem cea mai mare taxare a muncii din Europa, în guvernarea PSD-PNL.

Deși sunt un partid social-democrat, au construit unele dintre cele mai mari grupuri de speciali și privilegiați, acordând și sprijinind, alături de aliații lor peneliști, pensiile speciale. Între timp, local, le promit orădenilor firimituri, vor scădea tarifele la apă.

Deși au pus candidat la județ un doctor, iar pe afiș tronează cuvântul “Sănătos”, nu au reușit să construiască niciunul din spitalele regionale promise, iar anii aceștia, alături de colaboratorii lor peneliști, pun în pericol construcția a peste 20 de spitale, introduse în PNRR de USR.

Nici liderul local al pesediștilor nu este diferit de restul partidului. Adrian Madar se prezintă ca un iubitor al oamenilor și un reformist. Însă cuvintele lui sunt niște baloane de săpun care se sparg la prima adiere de vânt. În spatele discursurilor sale se ascunde aceeași ipocrizie și aceeași lipsă de acțiune care caracterizează întregul partid. Apar din patru în patru ani și pretind că sunt eroii populari, apropiați de oameni, după care se trag în bârloguri întregi mandate.

PSD a perfecționat arta minciunii, încercând să păcălească oamenii cu promisiuni deșarte și cu o falsă preocupare pentru nevoile lor. Însă realitatea este că acest partid este interesat doar de putere și de beneficiile pe care le aduce aceasta, indiferent de costurile pentru cetățeni. Sunt niște vampiri politici care se hrănesc cu speranțele oamenilor.

Pentru o voce nouă, o voce proaspătă care să reprezinte mai bine bihorenii și orădenii în consiliul local și consiliul județean votați USR în 9 iunie!

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Bihor, Cod mandatar financiar: 21240009

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *