Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Piscina naturală din Apuseni: Cascada Ciucaş, o oază de răcoare în zilele caniculare! Totul e gratuit!

Piscina naturală din Apuseni: Cascada Ciucaş, o oază de răcoare în zilele caniculare! Totul e gratuit!

Cascada Ciucaș se află în Defileul Hășdatelor, în vecinătatea satului Cornești, din comuna Mihai Viteazu. Deși are doar aproximativ 5 metri înălțime, cascada este marcată de numeroase trepte și repezișuri, iar la baza sa apa formează un mic lac, toate aceste trăsături oferindu-i un farmec deosebit.

Cascada Ciucaș amintește de jeturile de apă dintr-un jacuzzi modern, bolborosind atât la cădere, cât și pe tot parcursul râului care curge încet, pregătindu-se să se revărseze în acest loc pitoresc.

Apa urmează un traseu sinuos printre stânci abrupte, creând un peisaj încântător. Dacă sunteți pasionat de fotografie, ar trebui să vizitați această zonă, deoarece oferă oportunități remarcabile pentru capturi memorabile.

Cascada Ciucaș – un loc perfect pentru scăldat

Cascada Ciucaș este bine cunoscută atât de localnici, cât și de turiștii familiarizați cu ea. Este locul ideal pentru relaxare, pentru a scăpa de grijile cotidiene, pentru scăldat, plajă și fotografie. Se spune că cea mai bună perioadă pentru scăldat este seara, când apa este caldă datorită stâncilor încălzite de soarele arzător.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *