Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Scandal din cauza instituirii carantinei în Brad, Petroșani și Simeria: „Pentru alte localităţi s-au făcut derogări”

Haideți să o lămurim o dată pentru întotdeauna: La Brad nu există politică, ci un circ politic de mâna a doua. Toți marii lideri sunt mari cocoși până în momentul în care trebuie să-și asume o responsabilitate serioasă.

Ieri, primarul LIBERAL din Petroșani, cu o MAJORITATE LIBERALĂ, a dat de pământ cu Prefectul Hunedoara, cerându-i demisia: Cer public DEMISIA prefectului judeţului Hunedoara şi a directorului DSP Hunedoara! Vă cer public demisia, domnule prefect Călin-Petru Marian şi domnule director al DSP Hunedoara Sebastian Mezei, pentru că aţi discriminat locuitorii municipiului Petroşani, prin deciziile mult mai restrictive pe care le-aţi dispus, în comparaţie cu oraşele carantinate din alte judeţe, dar şi pentru că aţi decis carantinarea municipiului Petroşani la o incidenţă la care niciun alt oraş nu a fost carantinat!

De ce s-a luat decizia carantinării municipiului Petroșani la o incidență de 6 cazuri la 1000 de locuitori, în timp ce alte orașe au fost carantinate la o incidență mult mai mare (de exemplu Timișoara – la incidența de 7,5 la 1000 de locuitori, Sibiul – la incidența de aproape 12/1000 de locuitori) sau nu au fost carantinate deloc (de exemplu Cluj-Napoca, la incidența de peste 9 la mie)?

De ce nu le este permis copiilor din ciclul primar să frecventeze cursurile? La sănătatea psihică a acestor copii nu vă gândiți? Cum poate învăța să scrie online un elev de clasa I? De ce la Petroșani ați decis închiderea saloanelor de coafură, frizerie, cosmetică,etc, deși la Timișoara, de exemplu, la o incidență mult mai mare, nu a fost luată o astfel de măsură?”, a scris Tiberiu Iacob Ridzi pe o rețea de socializare. 

Bun, Apuseni Info vă invită să citiți integral postarea curajoasă, corectă și pertinentă a primarului din Petroșani, cu adevărat bărbat politic, nu păcălci.

Revenind la Brad: Păi domnule Cazacu, în special că sunteți edil de la PSD…Trebuia să luați târnăcopul verbal din mină și să ștergeți pe jos cu această nedreptate. Păi domnule Florin Oprișa, trebuia să vă contrați dur colegul, precum a făcut-o liberalul din Petroșani. Domnule Oprișa, dumneavoastră reprezentați principalul partid de guvernământ și ceva trebuia să comunicați în aceste zile brădenilor. Nu credeți că așa era corect? Vă dorim un pic de bărbăție, lăsați frica eternă de a nu supăra pe nimeni de la județ, de la Deva! Măcar Florin Cazacu, firav, a declarat că nu este mulțumit de carantină…Păi domnule Raul Matei, sunteți la putere la nivel central, USR este la guvernare. Aveți o colegă subprefect! Urechiați-vă șefii și ieșiți cu o poziție publică vizavi de carantinarea Bradului! De ecologiști nici nu mai spunem nimic, ei sunt morți în comunicare, fac politică tăcerii și comunică doar de Crăciun și Paște cu fericit la capăt…

Loading

2 thoughts on “Scandal din cauza instituirii carantinei în Brad, Petroșani și Simeria: „Pentru alte localităţi s-au făcut derogări”

 1. UNDE ESTE BĂRBĂȚIA?

  Unde este bărbăția
  Când ne paște PLANDEMIA?
  Carantină și flacoane
  Azi și-n Bradul plin de foame.

  Un ordin de la județ
  Ne-a băgat azi în coteț,
  Iar acei ce sunt în frunte
  Tremură de frici mai multe.

  Unul este liberal
  Și la șef e tributar,
  Cel ce e din USR
  Tace, astăzi nu mai e.

  Și primarul, ca primarul
  Și-a umplut acum paharul,
  Carantină dacă este
  STAȚI ÎN CASĂ ! ASTA ESTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *