Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Soarta campioanei Ligii a IV-a a fost decisă la Vața de Jos: Se vor disputa restanțele, apoi se va juca un „FINAL FOUR”

articol publicat în aprilie 8, 2021

Joi, Vața de Jos, prin primarul Liviu Lință și viceprimarul Florin Băd, a fost gazda ședinței Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

„Astăzi a avut loc o nouă ședința a Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara pentru a discuta problemele curente ale asociației, iar cel mai important punct pe ordinea de zi a fost modul de desemnare a echipei câștigătoare in campionatul ligii a IV-a. La finalul ședinței s-a desfășurat un meci de fotbal intre membrii comunității Comunei Vața de Jos și Comitetul Executiv al AJF Hunedoara, terminat la egalitate.

Ne bucură planurile de viitor ale Primăriei Comunei Vața de Jos privind dezvoltarea fotbalului și le mulțumim pe aceasta cale pentru găzduirea ședinței Comitetului Executiv!” au anunțat oficialii AJF Hunedoara.

Președintele AJF Hunedoara, Cristi Petrean, a precizat pentru Apuseni Info și modalitatea în care se va decide soarta campioanei Ligii a IV-a: „Punctul cel mai important al Ordini de zi a Comitetului Executiv a fost modul de a desemna câștigătoare Ligii 4. Reprezentanții Comitetului Executiv au căzut de acord ca cea mai buna formulă de a desemna câștigătoarea este disputarea restanțelor și desfășurarea unui FINAL FOUR într-un singur tur, astfel încât în data de 8 mai 2021 vom putea avea câștigătoarea Ligii 4. Pentru echipele clasate pe locurile 5-10 sunt mai multe formule de a finaliza competiția, dar aceste aspecte se vor discuta mâine în întâlnirea cu reprezentanți Ligii 4. În continuare ne dorim sa oferim cluburilor cât mai multe jocuri!”.

CSA Aurul Brad, echipa fanion a Țării Moților, este în acest moment pe locul al II-lea, cu 7 meciuri jucate și 17 puncte, antrenorul echipei, Leaha Mihai, făcând o treabă mai mult decât bună, alături de o generație de jucători care merită promovarea în Liga a III-a și care în 2021 au șansa de a fi campioni.

1 thought on “Soarta campioanei Ligii a IV-a a fost decisă la Vața de Jos: Se vor disputa restanțele, apoi se va juca un „FINAL FOUR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *