Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

USR Plus Brad a stabilit un calendar de audiențe pentru brădeni, care vor avea loc loc în Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad

USR Plus Brad a stabilit astăzi un calendar de audiențe al consilierilor locali cu brădenii, audiențe care vor avea loc loc în Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad.

„Dragi brădeni, întotdeauna am considerat că vocea dumneavoastră trebuie auzită și trebuie să conteze în dezvoltarea municipiului nostru. Am luat la pas străzile orașului, v-am întâlnit, am povestit, v-am ascultat necazurile, dar și bucuriile și soluțiile transmise. Am transmis mai departe ideile pe care ni le-ați oferit. Bineînțeles, dialogul trebuie să fie permanent, nu canalizat doar pe campaniile electorale. Acesta este unul din motivele pentru care consilierii locali ai USR-PLUS au decis să stabilească un calendar de audiențe. Acestea vor avea loc la Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad, de pe Strada Independenței.

Aceste audiențe vor fi dublate și de vizitele noastre pe străzile pe care locuiți, pentru o și mai bună comunicare. Noi vă așteptăm cu drag pentru a vedea împreună cum pot fi rezolvate problemele dumneavoastră și cum putem avea un municipiu demn de secolul 21” au anunțat cei de la USR Plus Brad.

Programul audiențelor pentru următoarele săptămâni va fi:

  • Vineri, 21 mai, între orele 12:00-13:00 – Raul Florin Matei
  • Vineri, 28 mai, între orele 17:30-18:30 – Sergiu-Alin Bufnilă
  • Vineri, 4 iunie, între orele 17:30-18:30 – Raul Florin Matei
  • Vineri, 11 iunie, între orele 12:00-13:00 – Raluca Melania Brăndușan
  • Vineri, 18 iunie, între orele 12:00-13:00 – Raul Florin Matei
  • Vineri, 25 iunie, între orele 17:30-18:30 – Sergiu-Alin Bufnilă
  • Vineri, 2 iulie, între orele 17:30-18:30 – Raul Florin Matei
  • Vineri, 9 iulie, între orele 12:00-13:00 – Raluca Melania Brăndușan

Loading

1 thought on “USR Plus Brad a stabilit un calendar de audiențe pentru brădeni, care vor avea loc loc în Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *