Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare în Statele Unite, după ce a fost prins băut la volan! Cîțu: A fost o greșeală făcută acum 20 de ani!

articol publicat în august 11, 2021

Informație bombă din tinerețea premierului Florin Cîțu. În urmă cu 2 decenii, pe când se afla la studii în Statele Unite, acesta ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare, după ce ar fi fost surprins la volan, băut sau sub influența altor substanțe, potrivit Facebook Legalizam.ro

Potrivit sursei citate, pedeapsa în cazul actualului premier a fost de 2 zile de arest și o amendă de 1000 de dolari, plus 300 de dolari cheltuieli de judecată. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta.

UPDATE: Florin Cîțu a avut în urmă cu câteva minute o reacție pe subiect: „Acum 20 de ani a fost vorba de conducere sub influența alcoolului. A fost o greșeală făcută acum 20 de ani, am plătit amenda, o amendă foarte mare, contravenție. E interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, nu a apărut informația. A apărut acum, în cursa pentru alegerile interne din PNL”

sursă foto: Facebook Legalizam.ro

Informația a fost publicată în exclusivitate pe 10 August, Ora 19:00, pe pagina de Facebook Legalizam.ro, un proiect al Asociației Evoluție în Instituție, prin care se promovează legalizarea canabisului în România.

1 thought on “Florin Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare în Statele Unite, după ce a fost prins băut la volan! Cîțu: A fost o greșeală făcută acum 20 de ani!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *