Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dîlv: Laurențiu Nistor și PSD Hunedoara MINT și MANIPULEAZĂ

articol publicat în octombrie 9, 2021

Directorul cancelariei Prefectului de Hunedoara, avocatul Alexandru Dîlv, a atacat ieri dur conducerea Consiliului Județean Hunedoara, după descinderea lui Nistor, cu primarii PSD, în biroul Prefectului.

„Laurențiu Nistor conduce Consiliul Județean Hunedoara după bunul său plac și se comportă ca un adevărat moșier. În două rânduri, în lunile Martie și Septembrie, a nenorocit bugetele localităților conduse de primari PNL și le-a alocat doar mărunțiș, în timp ce primarilor PSD le-a virat milioane de lei.

Guvernul a analizat situația financiară a fiecărei localități și a echilibrat nedreptățile făcute de PSD, pentru a evita dezastrul lăsat în urmă de Laurențiu Nistor.

Condamnăm ferm atitudinea conducerii Consiliului Judetean și îl somăm pe domnul Nistor să lase parada și circul deoparte. Județul Hunedoara are nevoie de proiecte de dezvoltare, nu de limbaj suburban și atacuri grobiene!

Partidul Național Liberal îi tratează pe toți hunedorenii cu respect și cu responsabilitate. Rămânem pe drumul spre dezvoltare durabilă și un trai mai bun!” a declarat Dîlv, vicepreședinte al Comisiei de Arbitraj PNL.

1 thought on “Dîlv: Laurențiu Nistor și PSD Hunedoara MINT și MANIPULEAZĂ

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *