Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Accident rutier mortal pe DN1 E60 între Izvorul Crișului și Păniceni: Un bărbat din Poieni a fost implicat în accident!

articol publicat în octombrie 13, 2021

O femeie a murit marți după-amiaza, în jurul orei 17.30, în urma unui accident produsă între două autoturisme pe DN1 E60 între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni.

Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

ISU Cluj: „În jurul orei 17.20, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier  produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crișului. În urma impactului, o victimă, femei a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedata. Încă o persoană, bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *