Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Și dacă se înfiripă iar lanțul iubirii?

articol publicat în octombrie 15, 2021

Îl mai țineți minte pe Mircea Moloț și ce capacitate uriașă de organizare avea și totodată ce respect stârnea printre omuleți la evenimente? Dacă 12 inși pipau câte o țigară în spatele căminului cultural și începea să vorbească Moloț, în două secunde doar chiștocurile mai rămâneau afară. Ce vremuri, un adevărat jupân, un adevărat Corleone de Hunedoara, un bun profesor de matematică care avea capacitatea de a transforma mediul politic în partidă de șah.

Lui Nistor i-a plăcut întotdeauna de Moloț, a vrut să fie el Moloțul de sub Cetatea Devei și iată că de câțiva ani, cumva i-a luat locul la stăpânirea județului.

Partea mai caterincă sau cum se zice la Dupăpiatră, untură de porc pe pită, este opereta de amor verbal și politic dintre Călin Petru Marian, Prefectul Hunedoarei și Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, o dragoste adevărată care s-a născut de pe vremea Uniunii Social Liberale, când PSD și Nistor îi susțineau candidatura lui Marian la alegerile locale de la Vața de Jos.

Văzând pozele de mai jos, cert este că noi nu mai punem botul la scandalul de paie dintre Nistor și Marian. Am vrea și noi ceva cărniță, spectacol, chestii grele, plângeri penale, etc.

Până una alta s-ar putea ca PSD să sprijine un guvern minoritar liberal sau tehnocrat.

Și în cazul unei noi idile pe furiș sau pe față între PSD și PNL la București, dacă se înfiripă iar lanțul iubirii și îi vedem în romanțe, braț la braț, pe Nistor și Marian prin Hunedoara?

1 thought on “Și dacă se înfiripă iar lanțul iubirii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *