Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Noi alocări de bani către spitalele și școlile din Câmpeni! Ce alte suplimentări au mai fost votate în Consiliul Local Câmpeni?

articol publicat în noiembrie 2, 2021

Primarul Cristian Dan Pasca a anunțat în urmă cu câteva minute, că în ședința de Consiliu Local al orașului Câmpeni, au fost votate noi alocări de bani către spitalele și școlile din Câmpeni. Ce alte suplimentări au mai fost votate în Consiliul Local Câmpeni?

„Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri locali care au înțeles că este important să participe la ședința Consiliului Local din data de 29 octombrie 2021. Era necesar să votăm punctele de pe ordinea de zi pentru dezvoltarea orașului nostru. Din cauza incidenței crescute a cazurilor de COVID a fost necesar să desfășurăm ședința online și nu fizic.

Aș vrea să menționez câteva lucruri și anume: Pe ordinea de zi s-a aflat și alocarea unei sume de bani pentru iluminatul festiv al orașului Câmpeni de sărbători. Unii au considerat că suma este prea mare. Eu sunt de părere că nu este așa, mai ales că trebuie să ținem cont că toate prețurile s-au majorat. Sunt convins că oricare dintre noi își dorește de Crăciun și de sărbătorile de iarnă ca orașul să îmbrace o ,,haină nouă”. Bucuria și spiritul acestor sărbători doresc să se oglindească și în modul cum este decorat orașul nostru și sper ca localnicii să fie mulțumiți de cum va arăta orașul Câmpeni.

Referitor la alocarea de bani bisericilor vreau să menționez că cele care nu s-au regăsit pe lista de acum vor primi bani printr-o altă hotărâre de consiliu local, până la sfârșitul acestui an.

De asemenea, Regulamentul privind circulaţia rutieră, pietonală şi parcarea autovehiculelor în oraşul Câmpeni va mai suporta îmbunătățiri.

Chiar am dorit să discut cu mult timp înainte de ședință și cu colegii consilieri de la PSD pentru a perfecta împreună forma finală a acestuia, și de asemenea despre celelalte puncte de pe ordinea de zi, dar din motive doar de ei știute nu au răspuns invitației mele de a veni la întâlnirea de lucru pe care am propus-o.

Am alocat de asemenea bani pentru spitale și școli. Vreau să se înțeleagă că acești bani sunt alocați în funcție de necesități și că treptat vom aloca și alte sume de la bugetul local acestor instituții.

În ceea ce privește cotizaţia oraşului Câmpeni pentru ,,SALUBRIS Alba” aceasta este identică cu ce s-a plătit și în anii trecuți. Iar actualii consilieri locali au aprobat în luna decembrie 2020 această valoare a cotizației. Deci nu s-a modificat nimic. Am dorit să fac doar câteva precizări referitoare la punctele de pe ordinea de zi a ședinței.

Sper ca la următoarele ședințe de Consiliu Local să ne onoreze cu prezența, fizic sau online, după cum o va cere situația impusă de pandemie și colegii consilieri de la PSD. Vreau să înțeleagă toți, că binele cetățenilor orașului Câmpeni este mai presus de părerile sau orgoliile oricăruia dintre noi” a anunțat Cristian Dan Pasca.

1 thought on “Noi alocări de bani către spitalele și școlile din Câmpeni! Ce alte suplimentări au mai fost votate în Consiliul Local Câmpeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *