Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(FOTO) Accident pe DN1 E60, în Huedin, între un TIR și o mașină: 2 tineri au ajuns la spital!

articol publicat în noiembrie 19, 2021

Accident pe DN1 E60, în Huedin, între un TIR și o mașină: 2 tineri au ajuns la spital!

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 03.25 cu privire la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, pe raza orașului Huedin.

Din informațiile furnizate, coliziunea laterală a fost produsă pe un sector de drum în curbă la dreapta între un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din județul Bihor, din direcția Oradea spre Cluj-Napoca și un camion, condus din sensul opus de un bărbat de 25 de ani, din județul Harghita.

În urma impactului conducătorul de 19 ani, alături de un pasager din autoturismul condus de acesta au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri și investigații de specialitate. 

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negati” au anunțat polițiștii clujeni.

UPDATE! Salvatorii de la ISU Cluj au mai anunțat: „Au fost alertate o autospecială, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD. La fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți afară din acestea. Salvatorii au consultat doi tineri, în stare de conștiență și cooperanți, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”.

1 thought on “(FOTO) Accident pe DN1 E60, în Huedin, între un TIR și o mașină: 2 tineri au ajuns la spital!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *