Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Doar zăpadă să fie la Mărișel: Drumurile spre pârtiile din Mărișel sunt curate, deszăpezite!

articol publicat în decembrie 29, 2021

În ultimii ani, primăria din Mărișel a achiziționat utilaje cu care reușește să deszăpezească în fiecare iarnă ulițele și drumurile comunale din Mărișel, o localitate de munte, la peste 1.000 metri altitudine, în Munții Gilăului.

Pârtiile de schi au adus un număr mare de turiști în zonă, care și-au parcat mașinile în generoasa parcare a resortului de schi, însă fără implicarea autorităților locale, în frunte cu primarul Viorel Ghic, accesul la pârtie, pe timp de iarnă, era unul greoi.

În ultimii ani au fost achiziționate echipamente necesare procesului de deszăpezire și mai mult, trebuie amintit și faptul că infrastructura locală „a suferit” o îmbunătățire, prin asfaltarea unor drumuri comunale.

Primăria din Mărișel este condusă din 2016 de către Viorel Ghic, edil în dreptul căruia, în ultimii ani, se pot trece obiectiv în raportul administrativ: modernizarea drumurilor comunale, identificarea a mai multor surse de apă, rezolvarea unor probleme legate de iluminat, susținerea 100% a oricărui proiect care urmărea dezvoltarea turismului și crearea condițiilor administrative pentru realizarea pârtiilor de schi din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *