Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un indicator rutier din Hidișelul de Jos, de pe DN76, indică un drum care se termină într-o pășune

sursă foto: Info Trafic Bihor/Octavian B.-I.

articol publicat în ianuarie 8, 2022

Ca la români, niciunde. Un participant la trafic a semnalat de curând pe grupul Info Trafic Bihor o situație amuzantă și penibilă în același timp: un indicator rutier din Hidișelul de Jos, de pe DN76, indică un drum care se termină într-o pășune.

„Drumul național DN76 Oradea Beiuș Deva! Proaspăt renovat, inaugurat, cu ovații comuniste, etc! Acest indicator, situat in Hidișelul de Jos , vă îndrumă sa o luați spre localitatea Betfia. Dar drumul se termină într-o pășune, lângă o pădure! Săptămânal vreun conducător auto străin de zonă se rătăcește pe acest drum înfundat! Din capitolul România lucrului bine făcut!” anunță participantul la trafic.

Cum au mai comentat postarea, alți participanți la trafic?

  • „Si mai este un astfel de drum asfaltat la Huta Voivozi care duce direct in padure si e chiar marcat pe mijloc corespunzator!”
  • „Dacă sunteți atenți când veniți de la Beiuș către Oradea, la ieșire din Pocola lângă intersecție cu Feneriș, indicatorul arata 55 de km până la Oradea și de la dealul Bitii arată tot 55 de km până la Oradea”
  • „În Copăceni au pus indicator cu obligatoriu la dreapta dar e linie discontinuă pentru ambele sensuri”
  • „să nu mai amintesc de porțiuni de drum pe care s-a trasat linie continuă chiar dacă nu sânt curbe fără vizibilitate!! In special poŕtiunea de drum din zona paďurii de la Hidișelul de Sus e toată liniată cu linie continuă,iar dacă prinzi un utilaj greu sau un șofer ce ” doarme” la volan sau stă pe mobil….se face coloană!!”
sursă foto: Info Trafic Bihor/Octavian B.-I.

1 thought on “Un indicator rutier din Hidișelul de Jos, de pe DN76, indică un drum care se termină într-o pășune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *