Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mafia Lemnului din Apuseni tremură: Raiul drujbelor a fost zguduit în martie! Urmează noi controale!

La finalul lunii februarie, senatorul de Cluj, Cristian Bordei, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Apuseni Info despre MAFIA LEMNULUI din Apuseni, considerând că este poate cea mai violentă și puternică din România și că este conectată prin multiple legături cu politicieni din vechile partide care conduc România de peste 30 de ani.

Este clar faptul că această mafie este poate cea mai violentă și puternică din România și este așa pentru că este conectată prin multiple legături cu politicieni din vechile partide care conduc România de peste 30 de ani. Au fost nenumărate dovezi în acest sens, nu putem nega evidența” preciza în februarie senatorul Cristian Bordei.

Ulterior, Apuseni Info a informat că vor urma acțiuni pentru prevenirea DELICTELOR SILVICE ÎN Apuseni, în martie și aprilie și primele activități contra prevenirii și combaterea delictelor nu au întârziat să apară:

Surse ale Apuseni Info confirmă că noi controale vor urma în zonele Valea Ierii – Iara; Gilău – Măguri-Răcătă-Mărișel; Beliș-Albac-Horea-Bistra-Poșaga; Vașcău-Ștei-Beiuș; Huedin-Poieni-Săcuieu: „Raiul drujbarilor încet, încet își găsește sfârșitul. Vor urma activități de control extrem de precise” a precizat o sursă guvernamentală.

Tot în finalul lunii februarie și fostul senator de Cluj, Mihai Goțiu declara: „A dispărut pădurea de pe versanți întregi de munte sub ochii silvicilor de la OS Gârda de Sus și Direcția Silvică Alba, a șefilor din Romsilva, a altor autorități locale, regionale și centrale cu rol de control și de sancționare. Cu chiu cu vai au început controalele, că dezastrul e vizibil din satelit (la propriu!). Dar dosarele penale s-au plimbat de pe la un parchet la altul, declinându-și unii altora competențele. Până când a intervenit… prescripția!”.

2 thoughts on “Mafia Lemnului din Apuseni tremură: Raiul drujbelor a fost zguduit în martie! Urmează noi controale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian