Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bănci în fața primăriei Beiuș? Propunerea lui Emil Popa ignorată de executivul primăriei Beiuș!

Consilierul local USR Beiuș, Emil Popa, a venit cu o propunere utilă în ședința Consiliului Local Beiuș în luna mai și anume, amplasarea a 3-4 bănci în zona umbrită de lângă primărie unde zilnic e parcată câte o mașină.

„Probabil n-o să mă mir prea tare când voi vedea în curând pe holurile primăriei, în Sala Mare sau în vreun birou, mașini! Poate și la toaletă… De ce? Pentru că, iată, deja vehiculele sunt ”la scară”, gata să treacă mai departe. Oamenii nu mai contează, mașinile au devenit mult mai importante. Sau cel puțin așa pare din atitudinea pe care (prea) mulți dintre noi o avem!

Suntem la început de iulie și, deși am solicitat încă din luna mai în plenul ședinței Consiliului Local Beiuș când s-a și agreat ideea și s-a promis implementarea în cel mai scurt timp, nici acum nu s-a reușit amplasarea a 3-4 bănci în zona umbrită de lângă primărie unde zilnic e parcată câte o mașină, deși acolo oprirea este interzisă. Cu Poliția Locală, funcțională, la doi pași!

Nu este nevoie de nici un studiu de fezabilitate sau investiție materială să iei niște bănci pe care le ai deja scoase din parcul central și să le pui la îndemâna vârstnicilor, copiilor, bolnavilor care vin la cabinetele medicale și sunt nevoiți să aștepte în picioare, sprijiniți de pereți, căutând prin puzderia de mașini un loc la umbră, mai ales că acum canicula ne afectează puternic.

Speranța moare ultima, prin urmare încă mai cred că băncile vor ajunge la dispoziția oamenilor în cel mai scurt timp” arată Popa.

Propunerea a fost însă ignorată până astăzi de executivul primăriei Beiuș.

1 thought on “Bănci în fața primăriei Beiuș? Propunerea lui Emil Popa ignorată de executivul primăriei Beiuș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian