Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Festivalul de muzică electronică în Țara Zarandului, în zona Brad? Festivalul celor „Trei Apusuri”

În anii trecuți, cel mai îndrăgit festival de muzică electronică din inima Munților Apuseni, de la Valea Drăganului – Music Outdoor Experience, era o sursă de petrecere a timpului pentru iubitorii de muzică electronică din Cluj, Oradea, Timișoara și alte orașe/zone din țară.

Pauza cauzată de pandemie a făcut ca pentru moment îndrăgitul festival să nu se mai organizeze, așa cum nici festivalul de tradiție de la Roșia Montană, „Fân Fest” nu s-a mai organizat în ultimii ani.

Festivalul celor „Trei Apusuri” își propune să fie un concept mix de festival electronic, în 2023, cu o ieşire de un weekend prelungit într-o zona de deal-munte, cu hamace, corturi, ateliere eco, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri superbe, teatru în aer liber, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

„Nimeni nu-și propune să inventeze roata, modelele MOX și Fân Fest sunt cele mai bune exemple de concepte de festival cu distracție și cazare sub lumina lunii, care în apogeu au adus la edițiile premium între 6.000 – 10.000 de participanți.

Luăm în calcul discuții cu autorițile din Ribița, Baia de Criș, Vața de Jos și Bulzeștii de Sus. Important este să avem parte și de o administrație open mind. Zona este ofertantă iar accesul prin DN76 este excelent! Line-up va cuprinde și nume din UE dar și formații locale. Poate fi Deborah de Luca, pot fi timișorenii de la IPR. Personal l-aș dori adus de peste ocean, în Țara Zarandului, pe FISHER ca headline comentează oportunitatea organizării festivalului dl. Marius Andrei, antreprenor clujean.

Cum a fost la ultima ediție a MOX, în 2019?

sursă video: HoopSingg Visual

1 thought on “Festivalul de muzică electronică în Țara Zarandului, în zona Brad? Festivalul celor „Trei Apusuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian