Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raul Matei (USR): AUR nu este, nu a fost și nu are capacitatea intelectuală de a fi o alternativă la PSD și PNL

Consilierul local USR de Brad, Raul Matei, a comentat știrea Apuseni Info cu privire la participarea liderului AUR, George Simion, la sărbătoarea moților, Târgul de Fete de pe Muntele Găina, singurul președinte de partid care a avut bunul simț să onoreze moții.

Raul Matei consideră că partidul AUR „nu este, nu a fost și nu are capacitatea intelectuală de a fi o alternativă la PSD și PNL” și consideră nu există grad de comparație între Cătălin Drulă și George Simion: <<Ca dovadă că nu suntem perfecți și nu trebuie să fim toți de aceeași părere sau în același registru. Eu mi-s mândru ca un moț al locului că nu trebuie să mă căciulesc în fața șăfului de partid de la aur că și-a deplasat dosul în interes personal, iar nu patriotic. Sigur, accept și ideea unei știri pe tema asta, dar nu împărtășesc un „jos pălăria” pentru Simion în comparație cu absența unuia ca Drulă. Nu există grad de comparație între cei doi.

Pe Simion (și pe majoritatea celor care-l urmează orbecăind) nu îl poți suspecta de real patriotism, de grija și preaslăvirea eroilor, de românism autentic și dezinteresat. Nu. Ca un alt oportunist, alt lider de… s-a cocoțat pe nemulțumirile (pe bună dreptate) ale românilor cinstiți, le-a confiscat, le murdărește și profită din plin în scop pur politic și electoral de ele. Nu îmi imaginez România mai departe de acest moment. Consider că palma primită de vechea clasă politică a fost una reală și că maximul aur a fost atins și deja este în regres.

Aur nu este, nu a fost și nu are capacitatea intelectuală de a fi o alternativă. Nu vreau să generalizez, există și excepții, poate în fundal, dar ce li se servește românilor ca prim plan prin prezența „liderilor” centrali, locali e la un nivel jos ce nu mai poate fi acceptat în administrația publică locală sau centrală. Patrioții adevărați sunt cei care acționează ca o normalitate a propriilor personalități atunci când nu îi vede nimeni. Când nu-și aruncă zoaiele în natură, când nu își însușesc un cui care nu este al lor, când…. Și ca o o certitudine, (pentru mine cel puțin) nu Simion, nu aur>>

Loading

1 thought on “Raul Matei (USR): AUR nu este, nu a fost și nu are capacitatea intelectuală de a fi o alternativă la PSD și PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *