Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Nuțea: Iubesc Bradul! Voi candida pentru funcția de primar al municipiului Brad în 2024

Liderul AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, după o consultare prealabilă cu liderii județeni AUR Hunedoara, a făcut în această după-amiază un anunț important: candidează pentru funcția de primar al municipiului Brad în 2024!

„Sondajul prezentat zilele trecute și reacțiile oamenilor, m-au bucurat și totodată m-au responsabilizat, iar pentru asta VĂ MULȚUMESC!

Iubesc Bradul! Aici trăiesc, iubesc, râd și plâng, este locul unde am ales să rămân, refuzând să plec în alte orașe sau țări! Este ACASĂ, în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dorit și încă îmi doresc, ca orașul nostru să fie mai frumos, mai curat, mai dezvoltat.

Ceea ce îmi doresc nu sunt dorințe proprii, ele reprezintă ceva mai important: MOȘTENIRE!

Este ceea ce dorim să lăsăm generațiilor viitoare!

O MOȘTENIRE, formată din proiecte concrete de reorganizare a zonelor urbane ale orașului, revitalizarea mediului de afaceri, un aspect mai elegant și mai primitor exterior al blocurilor, drumuri și infrastructură cu durată de exploatare, fără vicii de execuție, mai mare de 10 ani, tratament egal pentru toți cetățenii indiferent de vârstă, sex, etnie sau gândire și foarte important, servicii moderne și cu adevărat de calitate pentru toți cetățenii.

Credeți că se poate? Eu zic că da! Cred cu tărie că da!

Așadar, prin mesajele voastre și încrederea voastră, mi-ați oferit onoarea să anunț că VOI CANDIDA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI BRAD, în anul 2024.

Și am să las aici un mesaj pentru cei care n-au pierdut ocazia de a mă jigni sau de a lua în derâdere ceea ce scriu: Dragi politicieni, nu vă jucați cu viețile și bunăstarea oamenilor. Brădenii au nevoie de o viziune corectă și modernă de dezvoltare. Își doresc să aibă copii și nepoții alături, sentiment greu de descris pentru voi cei ce trăiți pe spatele și munca lor. Brădenii își doresc să beneficieze de aceleași condiții de trai precum sunt în alte orașe! Au dreptul ăsta! Și voi aveți obligația de a fi oameni mai presus de interesele voastre meschine. Prin urmare, REDAȚI BRADUL, BRĂDENILOR!” este mesajul lui Florin Nuțea, prin care își anunță candidatura la primăria Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian